Bli med på vårens sosiale happening!

Vi har gleden av å invitere våre ansatte med følge til en weekend på Sandsli med aktiviteter og sosialt samvær 27. – 29. mars.

Program

Vi reiser samlet med busser fra Haugalandet etter arbeidstid fredag. Fra Westcon Yards Ølensvåg går det buss kl. 16.00, siden det blir flere busser og muligens andre stopp, vil disse tilpasses, men ingen skal kjøre før 16.00. Vi blir kjørt direkte til Quality Hotel Edvard Grieg på Sandsli. Etter ankomst og innsjekk serveres buffet med street food på hotellet.

På lørdag starter vi dagen med foredrag av Ståle Einarsen som vil snakke om «Menneskelige forskjeller til glede og irritasjon». Foredraget holdes med glimt i øyet og handler om så vel arbeidsmiljøet som parforholdet. Vi oppfordrer alle til å delta på dette. Etter lunsj kan man delta på ulike sosiale aktiviteter, enten en tur til Fløien eller uhøytidelige konkurranser på hotellet. Om kvelden blir det 3-retters middag og sosialt samvær.

På søndag blir det frokost, utsjekk og hjemreise.

Aktiviteter

Det blir mulighet for å melde seg på forskjellige aktiviteter på turen. Påmelding til aktivitetene gjøres ved påmelding til turen i Advantage.

  • Escape room:Aktiviteten arrangeres som en konkurranse mellom lag i et konferanserom på hotellet. De beste lagene er de som forstår styrken av et godt samarbeid, planlegger godt og fordeler arbeidsoppgaver på en god måte. Les mer her.
  • Mingle game (utgår pga minimumsantall deltakere): Her blir det kommunikasjon på en morsom måte. Grupper på fire konkurrerer i en rekke korte, underholdende aktiviteter samtidig som de konkurrerer mot andre team. Målet er å samle poeng og vinne – alt gjennom laginnsats hvor man møter nye mennesker. Les mer her.
  • Fløien: Med sine 400m.o.h. og med en flott utsikt utover Bergen når været tillater det, er Fløien er en av Norges mest besøkte attraksjoner. På toppen av Fløibanen finnes et turområde, kafé og restaurant. Det arrangeres felles buss t/r Bergen sentrum for de som ønsker å delta på denne utflukten. Husk klær etter værforhold.
  • Shuffleboard-turnering: Foregår på hotellet. Maks antall deltakere er 10 stk.

Vi håper du ønsker å bli med på tur!

Praktisk informasjon

  • Avreise blir 27. mars, 2020
  • Ved påmelding må du krysse av for om du ønsker transport og eventuelt hvilket sted du ønsker å bli hentet
  • Ved påmelding må du krysse av for aktivitetene du ønsker å være med på (poeng-trekk for noen aktiviteter)
  • Ved påmelding kan du krysse av for om du ønsker å bo alene på rommet, tillegg for dette er 8700 poeng
  • For ansatte med følge
  • Advantage-poeng: 50 000 per person (inkluderer reise, opphold, måltider og foredrag).  
Meld deg på weekend-turen her:
For mer informasjon, kontakt
Marit Fosse
Tlf.: 924 58 886
epost: marit.fosse@westcon.no