Nye Westcon-løft for Aibel 

Westcon Løfteteknikk har inngått ny femårig avtale med Aibel AS som omfatter alle tjenester og produkt fra Westcons løfteekspertise. 


 - Vi har lenge hatt flere enkeltstående kontrakter med Aibel. Disse samles nå i en kontrakt som omfatter alle tjenester og produkter innenfor Westcon Løfteteknikks totalkonsept, sier administrerende direktør i Westcon Løfteteknikk AS, Karl Johan Jentoft i en pressemelding. 

Totalkonseptet omfatter alt fra salg og utleie av kraner og løfteutstyr, tjenester innen sakkyndig virksomhet og mekanisk fag, tilkomstteknikk, sertifisert sikkerhetsopplæring og prosjekttjenester. Avtalene har en tidsramme på fem år med opsjoner på ett pluss ett år.

- Dette er en annerkjennelse på arbeidet vil har gjort til nå, og det bekrefter at vi har bygd et selskap som dekker totalbehovet innen løfteutstyr. Dette vil også komme øvrike kunder til gode, sier Jentoft. 

Westcon Løfteteknikk AS er en totalleverandør innenfor løfteutstyr, og har hovedkontor i Haugesund med avdelingskontor i Stavanger. Selskapet har i dag 115 ansatte.