Inngår langsiktig driftsavtale med Statoil 

Westcon Power & Automation (WPA) har signert en fireårig driftsavtale innen elektro og instrumentering med Statoil. Rammeavtalen gjelder oppdrag på prosesseringsanleggene for gass på Kårstø, og inneholder også opsjoner på fem ganger to år.

Westcon Power & Automation skal bistå Statoil på Kårstø med elektro- og instrumenteringsarbeid i flere år framover. Foto: Statoil.

- Dette er en viktig anerkjennelse av vår målrettede satsing på det å være en kompetansebedrift og å ha dyktige fagfolk innen fagene ute i felten, sier en godt fornøyd salgsleder i WPA, Kåre T. Topnes. 

WPA har 65 ansatte i Ølensvåg og på Husøy som jobber med innovative elektro- og automasjonsløsninger. Noen av disse vil ha ekstra fokus på oppgavene på Kårstø, men Topnes regner med å trekke på de fleste i organisasjonen, alt etter behov. 

- Nå blir det opp til oss å vise oss tilliten verdig og bevise at Statoils tildeling av kontrakten er et godt valg. Langsiktige avtaler som dette gir oss muligheten til å tenke og planlegge langsiktig, og da blir det viktig at vi til en hver tid stiller de beste ressursene tilgjengelige for kunden, sier Topnes, som mener en av hovedgrunnene til at WPA har fått denne kontrakten er den lange erfaringene WPA har tilegnet seg fra kjerneområdene på rigg, skip og industri. 

- Denne erfaringen har gitt oss et bredt grunnlag til å ta på oss denne type oppdrag, sier Topnes.