Advantage Arrangement

Dette er sosiale arrangement som du bruker Advantage-poeng for å melde deg på. Tilbudene samler våre ansatte til sosialt samvær på turer, konserter, middager, idrettsarrangementer m.m. Tilbudene kan være åpne for alle Advantage-medlemmer, spesifikke grupper eller avdelinger som ønsker å arrangere teambuildinger. Enkelte tilbud er åpne for partnere og familie.

Påmelding. 

Du kan gå to veier for å melde deg på et Advantage Arrangement: 

 • - Ved å gå inn på artikkelen om arrangementet på Inside Westcon/Arrangement, og trykke på liken nederst i boksen for påmeldings-info (som da krever pålogging)
  - Ved å logge deg inn på Advantage-menyen i WIN og velge Advantage Events:
     Via Westcon-pc WIN/Advantage/ Via privat pc WINportal/Advantage 
 • Finn det arrangementet du ønsker å melde deg på 
 • Klikk påmelding / Sign up 
 • Fullfør påmeldingen ved ved å fylle inn navn på eventuelt følge, krysse av for hotellrom o.l. dersom dette er alternativer i påmeldingen
 • Poengene blir trukket umiddelbart etter at du har meldt deg på 
Ved fullført påmelding vil du få en bekreftelse sendt via din Westcon-e-post. 

Antallet poeng som blir trukket fra Advantage-kontoen for deltagelse på et tilbud, vises i Account som du finner til høyre i skjermbildet på Advantage Team Events .

Advantage-saldo

Advantage-programmet krever at du har 0 poeng eller mer på Advantage-kontoen for påmelding til et Arrangement. Bookingsystemet vil automatiske justere dine muligheter til påmelding og booking basert på din Advantage-saldo. 0-poeng-grensen sikrer at Advantage-medlemmer kun bruker de poengene de har tilgjengelig, og hjelper dermed å distribuere våre tilbud rettferdig blant de ansatte. 

Dersom du melder deg på når du har 0 peng eller mindre på konto, havner du automatisk bakerst på ventelisten.

Førstemann til mølla

Deltakerne blir påmeldt etter førstemann til mølla-prinsippet.

Deltagerliste

Når du melder deg på et tilbud, havner du på deltakerlisten (participant i Advantage Team Events).

Venteliste med minuspoeng

Dersom du har minuspoeng på din Advantage-konto, vil du havne på venteliste dersom du melder deg på en teambuilding. Skulle du rykke frem i køen, blir din deltagelse vurdert ut fra saldo på konto ved avreise (du kan jo ha kommet på pluss i løpet av ventetiden).

Venteliste

Skulle tilbudet være fullbooket, blir du informert om at du blir lagt til på ventelisten. Du vil få informasjon om eventuell kansellering, og blir kontaktet via e-post dersom du blir flyttet til deltakerlisten. Dersom du slutter i Westcon, vil plassen din på ventelisten bli kansellert. 

Følge

Advantage-tilbud kan være åpne for kun ansatte eller ansatte med følge. I “Guests allowed”-feltet finner du en av de følgende tre statuser:

• Singel: Tilbudet er kun åpent for Westcon-ansatte
• Følge: Westcon-ansatte kan også ta med følge om ønskelig. Hvis du tar med følge, blir poengtrekket doblet.
• Familie: Westcon-ansatte har muligheten til å ta med partner og/eller barn. Dersom du tar med partner blir poengtrekket doblet. Tar du med barn blir det trukket poeng i henhold til det som er oppgitt i informasjonsfeltet for tilbudet (Extras i påmeldings-skjemaet).

Hva er inkludert

Det som er inkludert i Advantage-tilbudet blir listet opp under Extras (i påmeldingsskjemaet). Det som ikke er listet opp, er utenfor Advantage-programmet, og betales for av den enkelte deltaker.

Dine events

I menyen til høyre på Advantage Team Events, finner du en oversikt over de teambuildinger og events du har meldt deg på, under My Events (krever pålogging).

Avbestilling

Når du har meldt deg på et tilbud, blir poengene trukket automatisk fra din Advantage-konto umiddelbart etter påmelding. Du har selv mulighet til å melde deg av tilbudet i løpet av sju dager etter påmelding:

 • Gå til din Advantage-konto (Advantage Account når du logger deg på i WIN) 
 • Bestilte arrangement viser under My Events oppe til høyre i skjermbildet 
 • Klikk Cancel (rød skrift) bak navnet ditt på arrangementet du vil kansellere

Ønsker du å melde deg av senere enn sju dager etter påmelding, ta kontakt med advantage@westcon.no eller Henriette direkte. Du kan fremdeles melde deg av, men poengene dine vil da bli tilbakeført KUN om noen tar over plassen din på det aktuelle tilbudet.

Dersom du er nødt til å kansellere grunnet arbeidsmessige forhold, ta kontakt via advantage@westcon.no eller Henriette direkte og vi refunderer poengene. 

Dersom du er nødt til å kansellere grunnet sykdom eller lignende, gir det i utgangspunktet ikke rett til refusjon av poengene.

Dersom du slutter i Westcon blir dine påmeldinger slettet, men poengene blir tilbakeført til din konto, og du kan benytte dem på nye Advantage-tilbud dersom du kommer tilbake som ansatt hos oss.

Endre påmelding

Ved å klikke på ditt eller ditt følges navn, kan du gjøre endringer i ekstrapåmeldinger til arrangementet som hotellrom, middager og liknende.

Forslag om Advantage-tilbud

Westcons Advantage-program er unikt i måten det oppfordrer deg som bruker til å foreslå Advantage-tilbud. For å foreslå et tilbud gjør du følgende:

 • Gå til Advantage-menyen i WIN og velg Advantage Events:
  Via Westcon-pc WIN/Advantage Via privat pc WINportal/Advantage
 • Klikk på den grå ruta Suggest New Offer 
 • Fullfør skjemaet for forslag

Westcons Advantage team står fritt til å vurdere om forslaget godkjennes eller ikke. Ditt forslag vil bli behandlet så fort som mulig, og vi tar kontakt med deg når avgjørelsen er tatt. Hvis du er villig til å ta fullt ansvar for å lede det tilbudet du foreslår, kan du delta i tilbudet uten å bli trukket poeng.