Den gamle rutebåten MS Sunnhordland er tilbake i fjordene våre, og vi har booket veteranskipet for en maritim Westconkveld om bord! Bli med på rundtur på fjorden, rekebord i de ærverdige salongene, omvisning for de som ønsker det og kanskje dans på dekk?

Påmeldings-info
MS Sunnhordland
9. juni 2017

 • Dato
  9. juni 2017
 • Åpent for
  Ansatte i Westcon Yards med følge
 • Advantage - trekk
  12 500 poeng per person
 •  Antall deltakere
  Maks 99 ( minimum 60 )
 • Påmelding åpner 14.mars kl 
  Påmeldingsfrist 9.juni
  Via Westcon PC klikk her
  Via privat PC klikk her
MS Sunnhordland gikk som rutebåt mellom Sunnhordland og Bergen i flere tiår fram til 1974. Nå er veteranskipet tilbake, nyrestaurert og flott, og ser ut nesten akkurat som før både inn- og utvendig med blankpolert treverk og messing, hvite duker på bordene og en deilig nostalgisk stemning i salongene.

Planen er at vi går om bord i Ølen. Her kan du bli med på omvisning fra bro til dørk i veteranskipet som ble bygget i 1943. Eller du finner en plass i salongene eller på dekk og nyter et glass før vi legger ut fra kai. MS Sunnhordland tar oss med på en bedagelig rundtur retning Fjelberg og Romsa i 10 knops fart. I salongen blir det servert ferskt og fristende rekebord med alt tilbehør. Etter måltidet blir det musikk i aktersalongen eller på dekk, og det blir mulighet for en svingom. Båten legger til kai i Ølen igjen etter rundturen, men festen fortsetter om bord til seine kvelden. Bli med på en historisk sommerfest med Westcon-kollegaer! 

Inkludert:

 • Leie av veteranskip og mannskap kun for Westcon
 • Rekebord med alt tilbehør, 1 enhet drikke til maten.
Ved god oppslutning (over minimumsantallet på 60 passasjerer) vil f.eks. transport til/fra Ølen, levende musikk og/eller drikkebonger bli inkludert. Dette kommer vi tilbake til når vi ser responsen.

Mer info om båten: mssunnhordland.no eller facebook.com/mssunnhordland
Flere bilder fra Grannars fotoalbum