Et steg nærmere markedet i Haugesund

Første dag i en helt nye kantina, serverte kantineansvarlig Conny Opheim lunsj til mellom 40 og 50 personer. Foto: Ellen Marie Hagevik/Medvind24.no

11. mars åpnet Transportkompetanse både nytt hovedkontor og kantine i Haugesund. Westcon-selskapet Catering Partner skal stå for kantinedrift og renhold i nybygget de neste tre årene.

Avtalen innebærer at vi sysselsetter to personer i full stilling fra mandag til fredag. Hver dag skal det serveres lunsj til mellom 100 og 120 personer, og det er omtrent like mange kontorplasser. For oss er dette en av de store kantinene utenom Westcon. Med en driftsavtale på tre år og opsjon på videre drift, er dette et stabilt og godt prosjekt for oss. Transportkompetanse har også kjøreskole og aktiviteter kvelder og i helger. Bygget vil bli mye brukt, og det kan derfor bli aktuelt med tilleggstjenester. Omfanget av dette vet vi ikke ennå, sier Egil Jørgensen, daglig leder i Catering Partner.

Catering Partner leverer allerede en del catering til Tysvær og Haugesund, og Jørgensen vil gjerne levere mer.

- Denne kantineavtalen bringer oss enda et godt steg nærmere privat- og bedriftsmarkedet i Haugesund. I avtalen ligger det også at vi har eksklusiv rett på levering av mat til bygget. For eksempel til møter og selskap. De ansatte vil også kunne benytte seg av våre tjenester privat, sier Jørgensen.

Catering Partner har i mange år driftet kantina til Naturkraft på Kårstø. Den legge ned 1. april fordi det ble besluttet å avvikle gasskraftverket.

- Vår ansatte der skal nå jobbe i kantina til Transportkompetanse. Hun har lang erfaring og bor i Haugesund, så både for oss og henne er det en god løsning, sier Jørgensen.